OM MEG

KEVIN KILDAL

 

KEVIN KILDAL

Kevin Kildal.

Komiker og podcaster.

Kevin er utdannet tømrer fra Halsa i Meløy. Han reiste ut i den store verden i søken etter høyere utdanning og endte opp i Trondheim hvor han etter hvert skulle stryke på ingeniørutdanningen på grunn av sin prioritering av standup. Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom TV og satt opp sine egne turnéer. Etter snapchat gav han et springbrett i 2015 med klengenavnet, Arnt Finésse, har høydepunktene kommet på løpende bånd!

-Personlig konkurs og psykisk sykdom i 2016

-Premiere på soloshowet "Drittliv" 2017.

-Starter podcasten "Klagemuren" i 2017.

-Premiere på soloshowet "Skamlaus" i 2019.

-I desember 2019 overtar han utestedet Sku Bare i Bodø, sammen med sin podcastkollega, Dan Robin Kristensen. Det må kunne kalles timing.

Utestedet meldte oppbud i januar 2022-Da pandemien brøt ut ble kulturlivet sjokkdigitalisert. turneen med Skamlaus ble utsatt. Podcasten, Patreon-siden og streamingjobber (quiz, talkshow, chili challenge etc) ble svært viktig for økonomien, selv om utestedet ikke stod til å redde.


Arnt Finésse er lagt død, men Kevin Kildal har tatt enorme steg som en brutalt ærlig, drøy og åpen komiker. Dette har gitt Kevin to nominasjoner til Stå Opp-prisen, komikernes helt egne pris!

Med 31 000 følgere på Facebook og 5000 ukentlige lyttinger på podcasten, har Kevin satt et solid fundament for seg selv som komiker.


I november 2022 flyttet Kevin og hans forlovede fra Bodø til Oslo i søken etter dyrere strøm og større muligheter innen komedien. Så langt har det betalt seg!


Hans tredje soloforestilling, Katarsis, hadde premiere 3.desember på Beddingen Kulturhus i Bodø, og var en enorm kveld i Kevins reise mot å befeste seg som en av de rutinerte komikerene i Norge. 

FØLG PÅ FACEBOOK