Om meg

OM MEG

KEVIN KILDAL

 

KEVIN KILDAL

Kevin Kildal.

Komiker og podcaster.

Kevin er utdannet tømrer fra Halsa i Meløy. Han reiste ut i den store verden i søken etter høyere utdanning og endte opp i Trondheim hvor han etter hvert skulle stryke på ingeniørutdanningen på grunn av sin prioritering av standup. Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom tv og satt opp sine egne turnéer.

 

Etter snapchat gav han et springbrett i 2015 med klengenavnet, Arnt Finésse, har høydepunktene kommet på løpende bånd! Personlig konkurs og psykisk sykdom i 2016, premiere på soloshow og sin egen podcast i 2017 og han turnerer fortsatt med showet sitt, «Drittliv.

 

Arnt Finésse er lagt død men Kevin Kildal har tatt enorme steg som en brutalt ærlig, drøy og åpen komiker. Dette gav Kevin nominasjonen til Stå Opp-prisen, komikernes helt egne pris.

 

Med 32 000 følgere på Facebook og 14 000 ukentlige lyttinger på podcasten, Klagemuren, har Kevin satt et solid fundament for seg selv som komiker. Han er bare såvidt begynt på sin reise som komiker.

 

Kevin gjør soloshow, klubbkvelder, gallaer, firmaevents, julebord og konferansierjobber. 

FØLG PÅ FACEBOOK

 

Copyright © All Rights Reserved